Ad Code

KBC Play Along Daily Quiz Answers today & IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 18 August 2022 to add extra Points

If you are searching for KBC Play Along Daily Quiz Answers, KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers, IDFC First Bank Daily Quiz Answers for 17August 2022 then this is the accurate and reliable website for you where fast and verified answers are published KBC Play Along Daily Quiz Answers.

So, Play KBC Play Along Daily Quiz, IDFC First Bank Daily Quiz for 18 August 2022 and submit all the five answers correctly, to add 1000 extra points to your score every day.

1.    What is KBC Play Along?  

Ans:  KBC Play Along is an exciting concept which allows you to play along with Kaun Banega Crorepati (“KBC” or “Show”) being broadcast on Sony Entertainment Television (SD & HD) starting August 07, 2022 and win exciting prizes.

The application will display the questions and answer options in sync with the telecast of the KBC show on TV. As and when the question is asked during the episode, the question will appear live on the KBC Play Along on the Sony Liv App.

Based on the answer options shown on the TV, players should select the answer and lock it. Answers will be revealed on TV and App* simultaneously. Correct answers enable a player to move ahead in the game and earn points and win exciting prizes.

 Apart from the main Play Along Game, we also have a  (Daily) Quiz where you can answer 5 questions and earn points.

 *“Sony Liv” or “App” means the OTT platform accessible as an application and through web, owned and operated by the Company where the PAG will be hosted.

2.  How do I get KBC Play Along?

Ans: Players (hereby referred as ‘Play Along Players’ or PAPs) should download latest version of SonyLIV app (available for Android on Play Store / for iOS on App Store for free).

Once installed you can click on the 'KBC Play Along' banner or icon to access ‘KBC Play Along’ and Register yourself. Registration is mandatory for you to be able to participate and hence we would suggest you do this before the telecast of the Show starts so that you have enough time to register, get acquainted with the format and select your preferred language.

3.     How much time will I get to answer the question?
Ans: During each episode of the Show, the PAP will have to answer questions within the Stipulated Time. The Stipulated Time varies for each question and will be a minimum of 15 seconds (in case of Fastest Finger First questions, it will be 10 seconds). However, in all the above cases, if the next question has been asked on the TV show, the timer of the current question will not extend beyond that time.

KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 8 August 2022

4.What prizes am I eligible to win? How are the winners selected?
 Ans: You are eligible to win the following prizes –

Prize Category Who can win? Rules for winner selection
INR 10,000 Prize The top 10 PAPs who score the highest points (excluding daily quiz scores) in the PAG for the concerned episode. A PAP can win INR 10,000 only once during the season of the concerned PAG.
INR 100 Prize The top 1000 PAPs (excluding INR 10,000 winners) who score the highest points (excluding daily quiz scores) in the PAG for the concerned episode.  A PAP can win INR 100 only once every week during the season of the concerned PAG.
INR 50 Prize The top 1000 PAPs (post selection of theINR 10,000 and INR 1,000 category winners) who score the highest points (excluding daily/weekly quiz scores) in the PAG for the concerned episode. A PAP can win INR 50 only once every week during the season of the PAG.

Grand Prize:
Opportunity to play in the Fastest Finger First round of the PAG Special Episode every week

Weekly Prizes:

a) Weekly Winners: The eligible 50 PAPs will be eligible to be a Grand Prize Winner and get shortlisted for the PAG Special Episode subject to completion of the process as detailed out in the Terms and Conditions.

For the sake of clarity, PAPs who have won prizes in any of the previous seasons of KBC or have been declared as a winner in the Top 10 Leaderboard of “Kon Honaar Crorepati (KHC) - Season 3” are eligible to win in this season also. There are no restrictions on winning prizes in the consecutive seasons of KBC.

 Grand Prize:
Opportunity to play in the Fastest Finger First round of the PAG Special Episode every week

KBC Play Along Daily Quiz Answers today  & IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today 18 August 2022 to add extra Points

Q1.In which district of Uttar Pradesh did the Chauri Chaura Movement take place?
Correct Answer: Gorakhpur

Q2. Which of the following is the largest river delta in the world in terms of its size?
Correct Answer: Ganga Brahmaputra Delta

Q3. Children of which of the following species are known as Blackbacks?
Correct Answer: Gorillas

Q4. According to the Sample Registration Survey which Indian state had the highest life expectancy rate between 2013-17?
Correct Answer: Kerela

Q5. What was Ranbir Kapoor’s debut film as an actor?
Correct Answer: Saawariya


KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 17 August 2022 to add extra Points

Q1. Which of the below loans does IDFC FIRST Bank offer?
Correct Answer: All of the above

Q2. The popular T.V. series ‘Squid Game’ was produced in which country?
Correct Answer: South Korea

Q3. ‘Lotia’ is the regional music associated with which of the following Indian states?
Correct Answer: Rajasthan

Q4. Which of the following Bollywood actor’s original name is Rajeev Hari Om Bhatia?
Correct Answer: Akshay Kumar

Q5. The famous monument ‘Sanchi Stupa’ is associated with which of the following religions?
Correct Answer: Buddhism

KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 16 August 2022 to add extra Points

Q1.Which state government has partnered with the United Nations Development Programme (UNDP) for Data in Climate Resilient Agriculture (CRA)?
Correct Answer: Telangana


Q2.Which company has developed a new graphics dynamic random access memory (DRAM) chip with a faster speed and improved power efficiency in July 2022?
Answer: Samsung Electronics


Q3. Who has been appointed as the new MD and CEO of the National Stock Exchange (NSE) in July 2022?
Correct Answer: Ashish Kumar Chauhan


Q4. According to the Sample Registration Survey which Indian state had the lowest life expectancy rate between 2013-17?
Correct Answer: Uttar Pradesh


Q5. Which of the following days is observed as “World Water Day”?

KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 15 August 2022 to add extra Points

Correct Answer: 22nd March

Q1. On which day was the National Emblem of India adopted?
A. 15th August 1947
B. 26th January 1959
C. 26th January 1950
D. 15th August 1952

Correct Answer : 26th January 1950

Q2. Who is IDFC FIRST Bank's brand ambassador?
A. Kartik Aryan
B. Aamir Khan
C. Hrithik Roshan
D. Amitabh Bachchan

Correct Answer : Amitabh Bachchan

Q3. Prime Minister Narendra Modi inaugurated the revamped Baba Baidyanathdham temple area in which state under the Prasad scheme of the Ministry of Tourism?
A. Jharkhand
B. Odisha
C. Gujarat
D. West Bengal

Correct Answer : Jharkhand

Q4. Which Indian city has been listed by TIME magazine in its list of the 'World's greatest places' of 2022?
A. Bhubaneswar
B. Ahmedabad
C. Hyderabad
D. Bengaluru

Correct Answer : Ahmedabad

Q5. Pope Francis has inducted how many women to a previously all male committee that advises him in selecting the world's bishops?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

Correct Answer : 3

KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 11 August 2022 to add extra Points


Q1# Who was appointed as the next High Commissioner of Bangladesh to India in July 2022?
A. Mustafizur Rahman
B. Abdul Basit
C. Muhammad Imran
D. Nabin Sarkar

Correct Answer 1: A. Mustafizur Rahman


Q2# Who among the following has joined the board of Google parent company Alphabet Inc. in July 2022?
A. Arthur D. Levinson
B. Tim Cook
C. Alex Gorsky
D. Marty Chavez

Correct Answer 2: D. Marty Chavez


Q3# The 'Ring of Fire' is found along the margins of which of the following oceans?
A. Pacific Ocean
B. Indian Ocean
C. Atlantic Ocean
D. Arctic Ocean

Correct Answer 3: A. Pacific Ocean


Q4# Which IDFC FIRST Bank Credit Card is lifetime-free?
A. IDFC FIRST Classic Credit Card
B. IDFC FIRST WOW! Credit Card
C. IDFC FIRST Wealth Credit Card
D. All of the above

Correct Answer 4: D. All of the above


Q5# Which of the following is a large, narrow-mouthed earthenware pot used as a percussion instrument?
A. Daf
B. Ghatam
C. Rubab
D. Shofar

Correct Answer 5: B. Ghatam

KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 9 August 2022 to add extra Points

Q1# Which Constitutional Amendment Act was passed to provide compulsory education to children between 6 and 14 years in 2002?
A. 87th Amendment Act, 2003
B. 88th Amendment Act, 2003
C. 86th Amendment Act, 2002
D. 85th Amendment Act, 2001

Correct Answer 1: C. 86th Amendment Act, 2002

Q2# What is the name of the sacred book of the Zoroastrian religion?
A. Torah
B. Bible
C. Zend Avesta
D. Bhagvad Gita

Correct Answer 2: C. Zend Avesta


Q3# Which of the following bridges currently holds the record of being the highest bridge in the world?
A. Qinglong Bridge
B. Indus Bridge
C. Chenab Bridge
D. Nanpan Bridge

Correct Answer 3: C. Chenab Bridge


Q4# Who won the 15th International Chess Open Paracin held in Serbia in July 2022?
A. Alireza Firouzia
B. D. Gukesh
C. R. Praggnanandhaa
D. Magnus Carlsen

Correct Answer 4: C. R. Praggnanandhaa


Q5# What is the maximum rate of interest can you earn on your IDFC FIRST Savings Account?
A. Up to 5% p.a.
B. Up to 8% p.a.
C. Up to 4.5% p.a.
D. Up to 6% p.a.

Correct Answer 5: D. Up to 6% p.a.



KBC Play Along IDFC First Bank Daily Quiz Answers today 8 August 2022 to add extra Points

1# Private ownership of the means of production is a feature of which of the following economy?
Correct Answer 1 is : Capitalist Economy


Q2# Where is the highest motorable road in the world located?
Correct Answer 2 is : Ladakh, India


Q3# Which bank has launched a Metaverse-based virtual lounge to showcase its products to customers virtually in July 2022?
Correct Answer 3 is : Union Bank of India


Q4# What are the Academy Awards presented annually by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences commonly known as?
Correct Answer 4 is : Oscars


Q5# Which companies merged to form IDFC FIRST Bank?
Correct Answer 5 is : IDFC Bank and Capital First



Also Read : भारत ने अपना पहला टेस्‍ट मैच किस वर्ष खेला था?  

Also Read : सिविल सेवा के लिए प्रतियोगी परीक्षा कब लागू हुई? 

Also Read : भारत का राष्ट्रीय जलीय जीव कौनसा है?

Also Read : पीने के पानी के लिए सत्याग्रह किसने शुरू किया?

Also Read : भारत में सबसे ज्यादा दूध किस राज्य में उत्पादित होता है ?*

Also Read : भारत में सर्वाधिक निर्यात होने वाली सब्जी है ?*

Also Read : इनमें से कौन भारत की सबसे प्राचीन फुटबॉल प्रतियोगिता है ?

Also Read : भारत में बनी पहली रंगीन फिल्म कौन सी थी?

Also Read : भारत पहुंचने वाला पहला पुर्तगाली वास्को डि गामा क्या खोजने भारत आया था?

Also Read : भारत रत्न प्राप्त करने वाली पहली महिला कौन थी?

Also Read : किस राज्‍य ने पहली बार 18 वर्ष से अधिक के मतदाताओं के साथ चुनाव करवाए?

Also Read : आाजाद भारत की पहली महिला कैबिनेट मंत्री कौन थी?

Also Read : भागवद गीता महाभारत के किस पर्व से संबंधित है?

Reactions

Post a Comment

0 Comments