Ad Code

Binance Learn & Earn Quiz Answers - Binance Academy Learn & Earn XRP, LSK -BTTC Quiz Answers Today

Hi Participants, If you are searching Binance Academy Learn & Earn Courses Quiz Answers for 24th August 2022, Binance Learn & Earn Quiz,  Binance Learn & earn XRP Quiz, Binance Learn & earn LSK Quiz, Binance Learn & earn BTTC Quiz answers Today Learn & earn binance quiz answers, binance crypto learn & earn quiz answers, Binance Academy Learn & Earn Quiz Answers then then this is accurate and reliable website for you, where we are sharing the verified answers of Binance Learn & Earn Quizzes.  

How to get started with Binance " Learn & Earn " and Terms & Conditions

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $10 in crypto by completing courses and quizzes

 Activity Period: 2022-08-24 09:00 (UTC) to 2022-08-30 09:00 (UTC)

How to participate in the “Binance Academy Learn and Earn Quiz” Program?


1. Log in to your Binance account and visit the [Learn and Earn] landing page on Binance Academy. You’ll see a list of the available courses and the amount of crypto rewards you can earn after completing the course.

2.Please note that you need to complete Identity Verification for your Binance account to be eligible for the rewards.

3. Follow the instructions to learn and complete the quiz. If you pass the quiz, you will be rewarded with a token voucher.

4.All verified users must read the article, watch the video(s), and answer all questions inside the quiz correctly in order to earn the rewards. If you fail to complete the quiz, you are not qualified for any awards.

Binance Learn & Earn Quiz Answers - Binance Academy Learn & Earn XRP, LSK -BTTC Quiz Answers Today

Binance Learn & Earn XRP Quiz Answers Today 24th August 2022

Q1. XRPL is decentralized, permissionless, and open-source
Correct Answer: True
Q2. What is the native digital asset on the XRP Ledger?
Correct Answer: XRP
Q3. On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?
Correct Answer: 3 to 5 seconds
Q4. What is the XRP Ledger’s validation mechanism?
Correct Answer: Federated Consensus
Q5. What can the XRP Ledger be used for today?
Correct Answer: All the correct
Q6. What is the average cost of transactions on XRPL?
Correct Answer: Less than 1 cent
Q7. Which of the following describes the XRPL?
Correct Answer: All are correct
Q8. The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.
Correct Answer: True
Q9. The XRP Ledger is useful for developers because.
Correct Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance Learn & Earn LSK Quiz Answers Today 24th August 2022

Q1. Which popular programming language does Lisk support?
Correct Answer: JavaScript
Q2. What consensus mechanism does Lisk currently utilize?
Correct Answer: Delegated Proof of Stake
Q3. Which token is used within the Lisk Network as a utility token?
Correct Answer: LSK
Q4. What is the current development goal for Lisk?
Correct Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem
Q5. How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?
Correct Answer: On separate sidechains
Q6. What makes Lisk accessible to Web3 developers?
Correct  Answer: All are correct
Q7. How can users benefit from Lisk’s accessibility?
Correct Answer: All are correct
Q8. What can LSK holders do with the token?
Correct Answer: All are correct

Binance Learn & Earn BTTC Quiz Answers Today 24th August 2022

Q1. “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.
Correct Answer : Proof of Stake blockchain
Q2. With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?
Correct Answer : False
Q3. What can you NOT do on Binance Earn?
Correct Answer : Conduct leveraged trading to amply the returns
Q4. Which of the following is a form of passive income?
Correct Answer : Alice stakes her crypto holdings
Q5. What can you do with Binance Earn?
Correct Answer : Select different products to grow your crypto holdings
Q6. What is NOT staking?
Correct Answer : Generate returns by trading your coins
Q7. Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?
Correct Answer : true
Q8. When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.
Correct Answer : spot wallet
Q9. Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?
Correct Answer : False

Also See : Binance Wodl 7 Letter Words Answer

Also See : Binance Wodl 6 Letter Words Answer

Also See : Binance Wodl 5 Letter Words Answer

Also See : Binance Wodl 4 Letter Words Answer

Reactions

Post a Comment

0 Comments