-->

Ad Code

Flipkart Daily Trivia Quiz: Which publication has published all of Chetan Bhagat’s books?

Which publication has published all of Chetan Bhagat’s books?

Which publication has published all of Chetan Bhagat’s books?


Q1. Which publication has published all of Chetan Bhagat’s books?

Correct Answer 1: Rupa


Q2. Which mythical king exchanged his youth for old age of his father Yayati? 

Correct Answer 2: Puru


Q3. Which Karnal based company was founded by the nake fo Pal Boot House in 1954? 

Correct Answer 3: Liberty


Q4. Who among these was not a wife of the Mauryan emperor Ashoka? 

Correct Answer 4: Subhadrangi


Q5. Alistair Cook became 1st England cricketer to be knighted since whom in 2007? 

Correct Answer 5: Ian Botham




Q1. The balls used in which of these sports have yellow , red or blue dots ?

Correct Answer 1: Squash


Q2. Who is the fastest left – arm bowler to reach 200 wickets in Test matches ?

Correct Answer 2: Ravindra Jadeja


Q3. Which city hosted the 2019 IAAF World Athletics Championships ?

Correct Answer 3: Doha


Q4. Which of these teams did NOT play in the first ever NBA match hosted by India ?

Correct Answer 4: Utah Jazz


Q5. Where did the Indian men’s hockey team won its last Olympic gold medal ?

Correct Answer 5: Moscow



Reactions

Post a Comment

0 Comments