Ad Code

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers today 28 August 2020- win prize more

Flipkart Daily Trivia Quiz time Answers today 28 August 2020 

Flipkart Daily Trivia Quiz time Answers today 28 August 2020


FLIPKART DAILY TRIVIA QUIZ CONTEST DETAILS

  1. Users will be able to participate in this contest starting Daily 00:00 Hours and end 11:59 PM 2020.
  2. ("Contest Period").
  3. To participate in the Contest You must do/ fulfill the following:
  4. Age must be 18 years or above;
  5. Must have a valid account on the platform and log in using the same on the Flipkart Mobile App.
  6. As part of this contest, you have to answer simple questions that will be prompted on clicking the Quiz banner on the Game Zone page on the Flipkart app and website during the Contest period. You will need to select a response to the question prompted in the quiz. Subsequent responses from the same account ID is invalid. The user can only take the survey once and will get the reward.
  7. There will be a quiz running every day.
  8. The first 40000 participants are eligible to win rewards.
  9. Winners will be announced within 15 days from the date of participation and can check the same in their Gems/Rewards Section.
  10. You acknowledge and confirm that you are aware of the nature of telecommunications/ internet services and that an email transmission may not be received properly and maybe read or be known to any unauthorized persons. You agree to assume and bear all the risks involved in respect of such errors and misunderstanding and Flipkart shall not be responsible in any manner.

GENERAL TERMS AND CONDITIONS

  • This contest is valid only in India.
  • The Contest is open to only end consumers and not the resellers of the Products.
  • The first 40000 participants are eligible to win rewards.
  • Prizes shall not be settled with cash in lieu by Flipkart and are not transferable.
  • Read in details on Flipkart app.

Flipkart Daily Trivia Quiz  Answers Today 28 August 2020

hi friends here all correct answers of flipkart daily trivia quiz :

Which of these Netflix series’ does NOT star Radhika Apte?


Q1: Which of these Netflix series’ does NOT star Radhika Apte?

Correct Answer is: Leila


Q2: Basketball legend Yao Ming belongs to which country?

Correct Answer is: China


Q3: An American actress married which member of the British royal family in 2018?

Correct Answer is: Prince Harry


Q4: Who was born as Dhondu Pant and led the rebelion at Cawnpore in the 1857 uprising?

Correct Answer is: Nana Sahib


Q5: Who designed and patented the world’s first ballpoint pen in 1888?

Correct Answer is: John Jacob Loud


Flipkart Quiz Answers 26th August 2020

Q1. In whose debut film did Salman Khan sing the hit song ‘Main Hoon Hero Tera’?
Correct Answer 1: Sooraj Pancholi


Q2. Heyy Babyy was the first Hindi film to be released in the _ format.
Correct Answer 2: Blu Ray Disc

Q3. Which popular cartoon series was created by William Hanna and Joseph Barbera?
Correct Answer 3: Tom and Jerry

Q4. Which of these Alia Bhatt films has not been directed by a female director?
Correct Answer 4: 2 states

Q5. Which of these films was nominated in the 2018 Academy Award for Best Picture?
Correct Answer 5: Black Panther


Flipkart Quiz Answers 25th August 2020

Q1. Which of these shares its name with a national-level engineering exam?

Correct Answer 1: GATE


Q2. According to Dr. APJ Kalam, Which King was the first to use a battle rocker?

Correct Answer 2: Tipu Sultan


Q3. Played by Annapurna Devi, which string instrument is also known as ‘bass sitar’?

Correct Answer 3: Surbahar


Q4. In Hindu mythology, who did Balarama want her sister Subhadra to marry?

Correct Answer 4: Duryodhana


Q5. The pheomelanin pigment is responsible for which of these colours of the hair? 

Correct Answer 5: Brown


Flipkart Quiz Answers 24th August 2020



Q1. Which football ground in Kolkata is known as Vivekananda Yuba Bharati Krirangan?

Correct Answer is: Salt Lake Stadium



Q2. Anil Kumle was recently appointed as the head coach of which IPL team? 

Correct Answer is: Kings XI Punjab


Q3. Who is the fastest Indian wicketkeeper to claim 50 dismissals in Test cricket?

Correct Answer is: Rishabh Pant



Q4. Who among these has never scored a century in a Twenty20 International match?

Correct Answer is: Rohit Sharma



Q5. Which was the first Summer Olympics in which all countries sent a female athlete?
Correct Answer is: London (2012)

Reactions

Post a Comment

0 Comments