Ad Code

Amazon Cricket Master Quiz Answers

Amazon Cricket Master Quiz Answers


Question 1 of 10-Who among them has NOT been a coach of the Indian cricket team?
Justin Langer
Greg Chappell
Duncan Fletcher
John Wright
Answer- Justin Langer


Question 2 of 10-Which of these grounds hosted the first ever final of an ICC World T20 won by India?
Lord's
Wanderers
Eden Gardens
MCG
Answers- Wanderers


Question 3 of 10-Which famous left hander holds the record for the highest score made in an ODI World Cup final?
Ricky Ponting
Adam Gilchrist
Clive Lloyd
Ben Stokes
Answers- Adam Gilchrist


Question 4 of 10-The first ever Indian Premier League final was played in which of these stadiums?
Wankhede Stadium
Wanderers
MA Chidambaram Stadium
DY Patil Stadium
Answers- DY Patil Stadium


Question 5 of 10-In the memorable 2002 Natwest Trophy final featuring India and England, who hit the winning runs?
Mohammad Kaif
Yuvraj Singh
Harbhajan Singh
Zaheer Khan
Answers-Zaheer Khan


Question 6 of 10-In which year did India feature in its first Women's T20 World Cup final?
2009
2010
2012
2020
Answers-2020


Question 7 of 10-The first ever Test match played with a pink ball was played on which Australian ground?
MCG
SCG
WACA
Adelaide Oval
Answers- Adelaide Oval


Question 8 of 10-In 1999, Anil Kumble became the second bowler after whom to take 10 wickets in a Test innings?
Muttiah Muralitharan
Jim Laker
Kapil Dev
Sydney Barnes
Answers- Jim Laker


Question 9 of 10-Who among these batsmen scored 546 runs in a Harris Shield match in 2013?
Shubman Gill
Prithvi Shaw
Sarfaraz Khan
Vijay Zol
Answers- Prithvi Shaw


Question 10 of 10-Among Indian players who has recorded the highest ever individual score in the Indian Premier League?
Murali Vijay
Rishabh Pant
Virender Sehwag
Paul Valthaty
Answers- Rishabh Pant

Reactions

Post a Comment

0 Comments