-->

Ad Code

Flipkart Daily Trivia Quiz: The balls used in which of these sports have yellow , red or blue dots ?

The balls used in which of these sports have yellow , red or blue dots ?

The balls used in which of these sports have yellow , red or blue dots ?


Q1. The balls used in which of these sports have yellow , red or blue dots ?

Correct Answer 1: Squash


Q2. Who is the fastest left – arm bowler to reach 200 wickets in Test matches ?

Correct Answer 2: Ravindra Jadeja


Q3. Which city hosted the 2019 IAAF World Athletics Championships ?

Correct Answer 3: Doha


Q4. Which of these teams did NOT play in the first ever NBA match hosted by India ?

Correct Answer 4: Utah Jazz


Q5. Where did the Indian men’s hockey team won its last Olympic gold medal ?

Correct Answer 5: Moscow




Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 2nd August, 2020

Which legendary actor was a part of the 2019 film Joker as Murray Franklin?

Correct Answer 1: Robert De Niro


Which fusion rock band did Rahul Ram and Sumit Sen star in 1990?

Correct Answer 2: Indian Ocean


Which of these characters dies in the climax of the film Sholay?

Correct Answer 3: Jai


In 1958, Mother India lost the best foreign language film Oscar to from

Correct Answer 4: Italy


Which actress is directing the upcoming Charlie’s Angels 2019 reboot?

Correct Answer 5: Elizabeth Banks



Reactions

Post a Comment

0 Comments