Ad Code

Flipkart Quiz : Which of these is not one of the studio albums of Ed Sheeran?

Which of these is not one of the studio albums of Ed Sheeran?

 Also Play LiveAmazon Prime Day & Win Rs, 100000 amazon Pay Balance  


Which of these is not one of the studio albums of Ed Sheeran?

Correct Answer:Minus  


Question 2. Who among these married an Austrian, Emilie Schenkl?

Correct Answer: Subhas Chandra Bose 


Question 3. The tomato frog, comet moth, fossa, and lemur are some animals endemic to

Correct Answer: Madagascar  


Question 4. 1st woman lawyer to directly become a SC judge, Indu Malhotra studies at

Correct Answer: Lady Shri Ram  


Question 5. Other than Bolivia, which is the only other landlocked country in South America?

Correct Answer: Paraguay 


Also Play LiveAmazon Daily Quiz (08 hrs to 12 hrs) & Win Existing Prize Every day 


 Flipkart Past Daily Trivia Quiz : 

Flipkart Daily Trivia Quiz 25th July 2020: 

Q1. Who recently became the 2nd Indian to hit a double century in a Test against South Africa?


Correct Answer 1: Mayank Agarwal



Q2. The play of which sport begins at a spot called the teeing area?


Correct Answer 2: Golf



Q3. Which Indian bowler is the joint fastest bowler to take 350 wickets in tests?


Correct Answer 3: Ravichandran Ashwin



Q4. Bafana Bafana , springboks and proteas are nicknames of sports teams from


Correct Answer 4: South Africa.



Q5. The youngest cricketer to take a hattrick in T20I belongs to which country ?


correct Answer 5: Pakistan


Reactions

Post a Comment

0 Comments