Amazon Cricket Basics Quiz Answers

Search Bar

Amazon Cricket Basics Quiz Answers

Amazon Cricket Basics Quiz Answers-Quiz Mania

Question 1 of 10-Shabaash Mithu is an upcoming biopic based on which famous cricketer?
Jemimah Rodrigues
Shafali Verma
Mithali Raj
Jhulan Goswami
Answers- Mithali Raj


Question 2 of 10-Which of these cricketers has NOT led India in an ODI World Cup final?
Sunil Gavaskar
Kapil Dev
Sourav Ganguly
MS Dhoni
Answers- Sunil Gavaskar


Question 3 of 10-Sourav Ganguly made his Test match debut in the same match as which great cricketer?
VVS Laxman
Rahul Dravid
Anil Kumble
Javagal Srinath
Answers- Rahul Dravid


Question 4 of 10-Which of these teams played for only one season in the Indian Premier League?
Gujarat Lions
Rising Pune Supergiant
Deccan Chargers
Kochi Tuskers Kerala
Answers- Kochi Tuskers Kerala


Question 5 of 10-In which of these years has Mumbai Indians NOT won the Indian Premier League title?
2011
2013
2015
2017
Answers-2011


Question 6 of 10-In the 2019 ODI World Cup, which Indian batsman hit the maximum number of centuries?
Shikhar Dhawan
KL Rahul
Virat Kohli
Rohit Sharma
Answers- Rohit Sharma


Question 7 of 10-Off which bowler did Yuvraj Singh hit six sixes in an over in the 2007 ICC World T20?
Andrew Flintoff
Ryan Sidebottom
Stuart Broad
James Anderson
Answres- Stuart Broad


Question 8 of 10-Brian Lara made his record breaking 400 in a Test innings against which team?
Australia
India
Pakistan
England
Answers- England


Question 9 of 10-The Dr Bhupen Hazarika Cricket Stadium is located in which Indian city?
Darjeeling
Siliguri
Guwahati
Jorhat
Answers- Guwahati


Question 10 of 10-Out of Sachin Tendulkar's 100 international centuries how many came at the famous Lord's ground?
0
1
2
3
Answers-0

Post a Comment

0 Comments

–>