Ad Code

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Basics & Master Quiz Answers

Amazon Bollywood Basics Quiz Answers


Question 1 of 10-The film Gulabo Sitabo stars Ayushmann Khurrana with which of these legendary actors?
Dharmendra
Amitabh Bachchan
Naseeruddin Shah
Dilip Kumar
Answer- Amitabh Bachchan


Question 2 of 10-The movie Angrezi Medium stars which of these actresses as Irrfan Khan's daughter?
Kareena Kapoor
Shraddha Kapoor
Alia Bhatt
Radhika Madan
Answer-Radhika Madan

Question 3 of 10-Which of these actors is one of the producers of the movie 'Tanhaji'?
Shahrukh Khan
Aamir Khan
Saif Ali Khan
Ajay Devgn
Answer-Ajay Devgan

Question 4 of 10-The blockbuster movie series Baahubali takes place in which mythical kingdom?
Hastinapur
Indraprastha
Mahismati
Dwaraka
Answer- Mahismati

Question 5 of 10-In the movie 'Dangal' Aamir Khan portrays the role of which real life sportsperson?
Dara Singh
Mahavir Singh Phogat
Sushil Kumar
The Great Gama
Answer- Mahavir Singh Phogat


Question 6 of 10-Which of these 2020 movies features Malti Aggarwal and activist Amol Dwivedi as the main characters?
Sab Kushal Mangal
Panga
Gul Makai
Chhapaak
Answer-Chhapaak


Question 7 of 10-The wedding of which of these Bollywood stars famously took place in Tuscany, Italy?
Priyanka Chopra
Neha Dhupia
Anushka Sharma
Deepika Padukone
Answer- Anushka Sharma


Question 8 of 10-What is the surname of the character played by Pankaj Tripathi in the Amazon Prime series 'Mirzapur'?
Pandit
Sharma
Pandey
Tripathi
Answer- Tripathi


Question 9 of 10-Which of these organisations produced the Amazon Prime series 'Panchayat'?
AIB
TVF
Maddock Films
Clean Slate Films
Answer- TVF


Question 10 of 10-Chandra Barot and Farhaan Akhtar have both directed movies based on which of these iconic characters in Bollywood?
Ram Prasad Sharma
Don
Shakaal
Mr India
Answer-Don

Amazon Bollywood Master Quiz Answers


Question 1 of 10-Which of these famous actors featured in BR Chopra's Mahabharat as Raja Bharat?
Raj Babbar
Kumar Gaurav
Mukesh Khanna
Anil Kapoor
Answer- Raj Babbar


Question 2 of 10-The year in which Sholay was nominated for Best Film at the Filmfare awards, which movie finally won the award?
Deewar
Sholay
Aandhi
Amanush
Answer- Deewar


Question 3 of 10-In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?
Cricket
Football
Hockey
Tennis
Answer-Hockey


Question 4 of 10-The fictional MMA league, Pro Takedown run by Aakash Oberoi, features in which Bollywood film?
Brothers
Khiladiyon ka Khiladi
International Khiladi
Sultan
Answer-Sultan


Question 5 of 10-In the movie 'Tumhari Sulu' which real life RJ stars as Albeli Anjali, a colleague of Sulochana, played by Vidya Balan?
RJ Shagufta
RJ Michelle
RJ Disha
RJ Malishka
Answer- RJ Malishka


Question 6 of 10-'Sleepers', 'Patriots', 'Pariah', 'Dance of Death' are some of the episodes in which Amazon Prime series?
Forgotten Army
Paatal Lok
Mirzapur
Family Man
Answer-Family Man


Question 7 of 10-In 1999, a famous director made his debut for Doordarshan with a documentary titled 'The Forgotten Army'. Who was the director?
Rohit Shetty
Kabir Khan
Anurag Basu
Anurag Kashyap
Answer- Kabir Khan


Question 8 of 10-Which of these is a production company co-founded by Farhan Akhtar?

Illuminati Films
Maddock Films
Colour Yellow Films
Excel Entertainment
Answer- Excel Entertainment


Question 9 of 10-The Bollywood movie 'We are Family' starring Kajol and Kareena Kapoor is the remake of which Hollywood movie?
Stepmom
My Best Friend's Wedding
The Wedding Crashers
Heartbreakers
Answer- Stepmom


Question 10 of 10-Which Bollywood actress stars as filmstar Samara Kapoor in the Amazon Prime Series 'Four More Shots Please!'?
Tisca Chopra
Lisa Ray
Richa Chaddha
Neha Dhupia
Answer-Lisa Ray

Reactions

Post a Comment

0 Comments